Nemački kuvar ne baca ništa, prehrambeni otpad služi u hotelu
Ostaci koje drugi kuvari bacaju, poput kore od krompira, stabljika brokolija i peteljki paradajza, posebni su sastojci nemačkog kuvara Dominika Fletnera.
Kao glavni kuvar hotela „Sejl siti“ u Bremerhavenu, gde već duže od četiri godine pokušava da iskoristi svaki deo voća i povrća i time smanji bacanje hrane, prenosi Hina.
„U početku je bilo komplikovano“, priznao je 45-godišnji kuvar.
Fletner je naveo da rezultati danas govore sami za sebe, pošto je ušteđeno skoro 2.000 litara prehrambenog otpada.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 1
Пошаљи коментар