Гркиња запалила гениталије младом Енглезу

Након што је запалила гениталије пијаном Британцу који ју је "сексуално напао", једну 26-годишњу Гркињу локални медији су прогласили "критском хероином".

Марина Фаноураки, 26-годишња Гркиња са острва Крит, проглашена је националном јунакињом након што је запалила гениталије 20-годишњем британском туристи Стјуарту Фелтаму, који је, како тврди, у "пијаном стању сексуално напао док је била у препуном бару".

Према писању британског "Телеграфа", Гркиња се након тога предала полицији, тврдећи да је реч о самоодбрани.

Инцидент се десио на острву Крит, у летовалишту Малија, познатом по ноћном животу и великом броју туриста из Велике Британије.

Марина ће изаћи пред истражног судију који ће одлучити хоће ли јој судити за "наношење телесних повреда и угрожавања приватног поседа".

Стујарт је задобио опекотине другог степена и тренутно је на лечењу у грчкој приватној клиници у Хераклиону, која је под дискретним надзором полиције.

Према полицијском извештају, Британац је скинуо панталоне и прво "махао" гениталијама девојкама у "Електра бару", након чега је дотакао Марину против њене воље.

Марина га је замолила да престане да је узнемирава пре него што га је залила "самбуком" - високо-запаљивим ликером. Пошто се ни након тога није зауставио, запалила је алкохол упаљачем.

Док је полиција Марину одводила из бара, окупљени гости су је, према тврдњама очевидаца, испратили аплаузом и узвицима "браво, браво".

Прича о "храброј и домишљатој Гркињи" ускоро је осванула у новинама, а неки су је прозвали "националном хероином".

"Мој син се куне да ту девојку никада у животу није видео. Он није тип младића који улази у невоље. Љубазан је и доброћудан дечко", тврди Стјуартов отац Јан Фелтам, који објашњава да је то Стујарту била последња ноћ на Криту, након четрнаестодневног одмора.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару