Ненси ноћу "виђа" Ронија

Бивша прва дама САД, Ненси Реган, признала је магазину "Венити фер" да се редовно ноћу "виђа" са својим непрежаљеним супругом Роналдом.

Ненси Реган, 87-годишња удовица бившег америчког председника Роналда Регана, изјавила је за најновије издање магазина "Венити фер" да "виђа" ноћу свог покојног супруга и разговара са њим.

У интервјуу који треба да буде објављен следећег месеца, Ненси је рекла: "То можда звучи чудно... али видим Ронија. Ноћу, ако се пробудим, помислим да је Рони ту и причам му. Није важно шта му причам. Али, чињеница је да ја верујем да је заиста тамо. И видим га".

Ово признање још једанпут доказује колико је госпођа Реган волела свог супруга Роналда, 40. председника САД, који је преминуо 2004. у 93. години.

"Много ми недостаје, ужасно ми недостаје", поновила је више пута новинару Бобу Колаћелу током интервјуа у њеном дому у Бел Еру у Калифорнији.

"Људи кажу да временом постаје лакше. Не, не постаје."

На питање да ли је икада пожелела да одустане од свега, бивша прва дама је одговорила: "Не, Ронију се то не би допало".

Госпођа Реган каже да је гласала за републиканског кандидата Џона Мекејна на председничким изборима, али додаје да је Обама заслужио победу.

"Обама је имао најбољу кампању коју сам икада видела - дисциплиновану, добро организовану, веома, веома добру. Била сам импресионирана."

Њен коментар сугерише да је садашњем председнику опростила шалу коју је направио током своје прве конференције за новинаре у Белој кући.

Наиме, Барак Обама је изјавио да ће окупити све "живе бивше председнике" да од њих затражи савете, али да се неће "упустити у неку од оних спиритуалистичких сеанси које је ценила Ненси Реган".

Госпођа Реган, која у јулу пуни 88 година и годинама се бави астрологијом, била је шокирана тим речима. Али, Барак ју је убрзо након тога позвао да би се извинио за "непромишљену и бахату" изјаву, а његова супруга Мишел јој се обратила за пар савета.

"Имале смо веома пријатну конверзацију", рекла је Ненси и објаснила да је разговор био на тему важности званичних вечера, јер Роналд Реган их је током своја два мандата одржао 56, за разлику од Лоре и Џорџа Буша који су организовали само 6.

"Вођење САД је најлакша ствар на свету. Не морате ништа да радите. Само се добро забављате и радите мало посла. То је начин на који Вашингтон функционише", посаветовала је Ненси брачни пар Обама када их је угостила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару