Tрогодишњакиња купила ровокопач преко Интернета

Играјући се компјутером, трогодишња Пипи Квинлан из Стенмор Беја случајно је преко једне онлајн аукцијске странице купила половни ровокопач за 20.000 новозеландских долара.

Већина родитеља је навикла да деца кришом убаце нешто "што им треба" у колица у супермаркету, али оно што је себи "тајно набавила" Пипи Квинлан из Стенмор Беја у Оукленду превазилази све досадашње случајеве, пишу новозеландски медији.

"Чачкајући" без контроле по компјутеру, 3-годишња Пипи је преко аукцијске странице "ТрејдМи" купила "Кобелко" ровокопач, понудивши за њега највише - 20.000 новозеландских долара.

Када је њена мајка Сара нешто касније села за компјутер, шокирала се "као никад у животу" видевши обавештење да је победила на аукцији.

"У првом званичном мејлу обавештена сам да сам купила ровокопач и добила информацију када и како треба да извршим уплату. Била је ту и пропратна порука у стилу 'Сигурни смо да ће вам се допасти ровокопач", прича мама Сара.

"Пошто имам неколико 'Лего' сетова у својој "воч-листи', помислила сам да сам освојила багер-играчку. Све док нисам видела цифру од 20.000 долара за уплату. Позвала сам супруга Рида да ме увери да ми се не привиђа. Питала сам га шта је то 'Кобелко', а Рид ми је одговорио 'Мислим да је багер'", додала је госпођа Квинлан. 

"Нашалио сам се да ће морати да склони своју 'хонду' испред куће и направи места за багер", добацио је Рид новинарки која је узимала изјаву.

Мало касније, продавац ми је послао мејл у коме каже да је запањен колико ми се свидео ровокопач, када сам понудила 20.000 долара, иако он не вреди ни упола толико", наставља мама Сара.

Она је тада ступила у везу са координатором аукције и након што му је објаснила шта се десило, пристао је да поништи продају.

"Опростио ми је чак и трошкове новог стављања багера на аукцију и веома сам му захвална", рекла је Сара. "Сада имамо одличну причу за Пипин 21. рођендан."

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 06. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару