Дајте виски или рушим радњу

Бесан због тога што нису хтели да му продају две флаше алкохола, пијани 50-годишњи Енглез је својим "ролс ројсом" улетео кроз излог у супермаркет и повредио 6 жена.

Случајни пролазници и људи који су четвртак поподне проводили у куповини у центру Андовера, града у Хемпширу, у Енглеској, присуствовали су несвакидашњој, готово филмској сцени око 16 часова и 30 минута.

Тамно сребрни "ролс ројс", за чијим воланом је седео неименовани педесетогодишњак седе косе, са брадом, два пута се залетао у излог "Теско" супермаркета, да би га на крају пробио у улетео дубоко међу рафове, притом повредивши 6 жена.

А све зато што нису желели да му продају пиће јер је већ био много пијан.

Према изјави запослених, возач је ушао у радњу и тражио да купи две флаше вискија. Пошто је био видно пијан, продавачица му је рекла да не може да добије алкохол.

"Затим је изашао напоље, очито бесан и ван контроле због тога и сео у луксузни аутомобил паркиран испред. Верујем да је менаџер радње кренуо за њим да би покушао да му објасни да је боље да не вози у том стању", изјавила је једна од радница. 

Међутим, човек је дао гас и ударио у излог продавнице.

Пошто из првог покушаја није успео да разбије зид од цигли испод излога, вратио се уназад, ухватио већи залет, дао јачи гас и успео да улети, покупи три касе и удари у прве полице, при чему је пао и део плафона.

"Људи су му бежали са пута, спасавајући живот. На месту на којем сам ја стајала у продавници, звучало је као јака експлозија. Право је чудо да нико није озбиљније повређен или страдао у овом инциденту", додала је радница, која је замолила да остане неименована.

"Преко разгласа смо позвани да се брзо евакуишемо из радње, а напољу је рашчишћен простор за хеликоптер хитне помоћи. Била је ту и једна трудница, врло шокирана, и још једна жена са астмом којој је била потребна интервенција."

Полиција је пијаног возача затекла за воланом.

Портпарол локалних снага реда је изјавио медијима: "Шест жена је повређено и збринуто због посекотина и модрица које су задобиле, као и због шока. Одведене су болницу ради даљих провера. Педесетогодишњи возач је одведен у полицијски притвор и оптужен за покушај убиства и вожњу под утицајем алкохола".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 06. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару