Берлусконијева супруга жели развод

Због склоности ка младим женама и немарног односа према породици, супруга италијанског премијера Силвија Берлусконија, Вероника Ларио одлучила да се разведе.

Вероника Ларио, супруга италијанског премијера Силвија Берлусконија одлучила је да се разведе после 30 година брака, ојађена мужевљевим понашањем према породици, али и склоности лепим, младим женама, пише италијанска штампа.

Та вест је на насловној страни Стампе објављена под насловом "Вероникина одлука: збогом Силвио", а "Република" је, такође на првој страни, објавила под насловом "Вероника, збогом Силвио: одлучила сам, тражим развод".

Оба листа се позивају на "пријатеље и особе блиске" супрузи председника владе и наводе да је Вероника Ларио већ ступила у контакт с адвокатом који је добио упутства да што је раније могуће почне процедуру.

Пре само три дана, она је јавно оштро напала супруга поводом извештаја да је на своју листу за европске парламентарне изборе пријавио мноштво ТВ водитељки и старлета.

Кап која је прелила чашу била је чињеница да је Берлускони, пре недељу дана, присуствовао у Напуљу 18. рођендану једне лепе плавуше - док никада није имао времена за рођендане своје деце, испричала је Вероника Ларио.

"Мој брак је готов. Не могу да останем са мушкарцем који облеће око малолетница", поверила је она једној пријатељици коју цитира "Република".

"Прочитати у новинама да посећује неку малолетницу, јер ју је познавао и пре него што је напунила 18 година, прочитати да га она ословљава са 'татице' и прича о њиховим сусретима у Риму и Милану, то је потпуно неприхватљиво. Како би неко могао да остане са таквим човеком?", пише "Стампа" позивајући се такође на пријатељице премијерове супруге.

Силвио Берлускони и Вероника Ларио упознали су се 1980, а десет година касније су склопили грађански брак јер је он био разведен. Имају троје деце, Барбару (24), Елеонору (22) и Луиђија (20).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 06. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару