Ако немате проблема, купите их на Интернету

Три млада Швајцарца отворила су сајт на којем, ако спадате у људе који немају проблема и због тога се досађују, можете купити један и притом бирати његову тежину.

И поред финансијске кризе која је захватила свет, сигурно постоје и они који живе срећно, безбрижно и не знају шта су проблеми.

Е, па да таквима живот не постао досадан и монотон, три млада Швајцарца, Мартин Конциља, Бјорн Херинг и Хансмартин Амрин, поставила су сајт NeedAProblem.com, први у свету који продаје проблеме за решавање.

Мартин, који је све и смислио, каже да му није јасно како се неко тога много раније није сетио. Јер, ипак, све што је људски могуће или немогуће већ је изнето на Интернет. "Након мањег истраживања, схватио сам да овај концепт, у ствари, још нико није смислио."

Момци су на насловну страну ставили Шопенхауерову изреку: "Највећи непријатељ среће - осим бола - је досада", а понуда се креће од малих тривијалних проблема по цени од једног долара, преко оних за 5, 50 и 500, до готово нерешивих чија цена достиже 5.000 долара.

На сајту тврде да су сви проблеми пажљиво изабрани, због чега сваки вреди управо онолико колико га платите. У случају да се не слажете, можете им писати на адресу у Берну, у Швајцарској. Заузврат ће вам послати нови проблем.

Принцип је једноставан - кад платите кредитном картицом, у року од 48 сати имејлом добијате проблем за решавање са линком специјално креираним за вас. Чим га решите, шаљете доказ на индиковану адресу.

Ако успете, можда ћете се наћи у "Дворани славних" истог сајта.

Постоји могућност да неки проблем поклоните пријатељу или да проблеме за решавање сами предложите сајту који ће тако моћи да обогати понуду у свом каталогу.

Аутори сајта напомињу да је један одсто од зараде намењен добротворним организацијама и да је "географско ограничење за испоручивање проблема искључиво планета Земља, јер нису сигурни да на другим планетама постоје жива бића која се досађују".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 07. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару