Са Вол Стрита у стриптизете

Ренди Њутон очајна због отказа на Вол Стриту отишла је да се напије и у бару добила посао стриптизете који је боље плаћен од њеног ранијег посла финансијског аналитичара. Пословање стриптиз бара боље организовано од њујоршке берзе.

Рецесија и велика економска криза у Америци из дана у дан износе на видело невероватне приче, а једна од њих је и она о донедавно веома успешној жени са Вол Стрита, која сада ради као стриптизета.

"Радила сам као финансијски аналитичар на Вол Стриту у познатој компанији "Морган Стенли" и имала изванредну зараду. Због кризе сам добила отказ и исте вечери отишла с друштвом у "Рик'с Кабаре".

Желела сам само да се напијем и заборавим на све проблеме, а онда ми је менаџер клуба понудио посао стриптизете", рекла је бивша финансијска аналитичарка.

Ренди Њутон тврди да није дуго размишљала и сада ради три до четири сата ноћу и само на напојницама може да заради око 15.000 долара месено.

На послу нема сексуалног злостављања 

Каже да је више него задовољна новим послом и тврди да нема сексуалног злостављања или понижавања.

Успут, изненадило је то што се ноћни клуб води много организованије и пословно успешније него финансијске институције у којима је радила.

Сличну судбину има и Кети Хавертон, која је доскора радила за једну од највећих агенција за продају некретнина.

"Када сам једног јутра схватила да на рачуну имам само два долара, одлучила сам да променим професију. За плес и стриптиз у ноћном клубу новац се исплаћује исте вечери.

Зарађујем више него што сам икада сањала и мислим да ћу веома брзо имати новац да купим стан на Менхетну", рекла је Кети.

Задовољан је и власник клуба, који каже да посао иде боље него раније, јер људи долазе да гледају бивше банкарке и успешне пословне жене из послова с некретнинама.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 07. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару