Издат налог за хапшење Линдзи Лохан

Полиција Беверли Хилса издала налог за хапшење глумице Линдзи Лохан, највероватније због кршења условне слободе на коју је осуђена 2007. године. Адвокат глумице тврди да је реч о неспоразуму. Полиција позвала Лоханову да се добровољно преда.

Полиција са Беверли Хилса саопштила је да је издат налог за хапшење глумице Линдси Лохан у вези са случајем вожње у пијаном стању који датира из 2007, јавиле су светске агенције.

Адвокат старлете изјавио је да је реч о "неспоразуму".

Судски налог за хапшење 22-годишње Линдси Лохан "у вези је са њеним хапшењен маја 2007. због вожње у пијаном стању и бекства са места догађаја".

"Околности које су довеле до одлуке о издавању налога за хапшење засад нису обелодањене", пише у полицијском саопштењу у којем се додаје да се власти "надају да ће се госпођица Лохан сама предати како би случај био решен у најкраћем року".

У мају 2007. глумица је оптужена за вожњу у пијаном стању и бекство са места догађаја, после саобраћајног удеса на Беверли Хилсу.

После куре детоксикације, два месеца касније поново је хапшена због вожње под утицајем алкохола и поседовање кокаина.

У августу 2007. осуђена је на један дан затвора - у којем је провела само 84 минута - десет сати друштвено корисног рада и три године условне слободе.

Претпоставља се да је садашњи налог за хапшење издат због кршења условне слободе, посебно обавезног одвикавања од болести зависности.

Адвокат Линдси Лохан изјавио је, како се наводи на сајту ТВ емисије "Екстра", да је његова клијенткиња "поштовала све одредбе везане за условну казну" и да је "налог за хапшење неспоразум који ће, како се он нада, бити разрешен идуће недеље".

Адвокат, међутим, није рекао да ли ће глумица својевољно отићи у полицију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 08. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару