"Фантомка" од белих мишева и пацова

Француски стилиста Ле Минду скренуо је пажњу на себе на Недељи моде у Лондону необичном капом, израђеном у потпуности од крзна и коже белих мишева и пацова.

"Фантомка", коју је пистом на недавно завршеној Недељи моде у Лондону прошетала "храбра" манекенка, поред главе у потпуности прекрива и рамена.

У њеној изради коришћена је комплетна кожа животиња, укључујући и главе, шапе и репове, преносе агенције.

"Глодарску фантомку" је дизајнирао 22-годишњи француски фризер и власуљар Шарли Ле Минду, који је радио са многим познатим музичким групама попут Б52, "Блок парти", "ЛЦД саундсистем" и "Пичиз".

"Заиста волим мишеве и пацове. То, међутим, није случај са већином људи због чега сам желео да покажем да заиста могу да буду лепи", изјавио је он по завршетку ревије.

На питање новинара да ли је забринут како ће реаговати организације за заштиту животиња, Ле Минду је одговорио: "Боље је направити нешто лепо од њихове коже, него их дати змијама".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи