Временска прогноза за 26. јануар 2024.

У већем делу Србије претежно сунчано. Једино ће на истоку, југоистоку и на југу Баната већи део дана бити ниске облачности. На истоку и југу биће и ветровито. Увече и током ноћи наоблачење с кишом, на планинама са снегом. Температура слична данашњој, највиша дневна око 12 степени. У Београду претежно сунчано, температура до 10 степени. Увече и током ноћи, пролазно наоблачење с кишом. 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

25.01.2024. Четвртак: До краја дана умерено до потпуно облачно, на северу и у Неготинској Крајини суво са сунчаним интервалима, у осталим крајевима понегде слабе краткотрајне падавине, у нижим пределима киша, а у планинским снег. Дуваће умерен и јак, на северу Војводине и истоку Србије и олујни, западни и северозападни ветар, са најјачим ударима у планинским пределима источне Србије. Највиша температура од 8 до 13 °С. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 95%.

26.01.2024. Петак: У већем делу претежно сунчано, осим на истоку и југоистоку Србије, као и на југу Баната, где ће се ниска облачност задржати већи део дана. Ветар слаб и умерен, на југу и истоку Србије (нарочито на планинама) јак, северозападни, увече у слабљењу и краткотрајном скретању на јужни. Најнижа температура од -2 дo 6 °C, a највиша од 7 до 12 °С. Увече на северу Србије ново наоблачење с кишом, које ће се у току ноћи брзо премештати преко осталих крајева уз поновно појачање северозападног ветра. На планинама снег уз поледицу. У другом делу ноћи у Војводини разведравање.

27.01.2024. Субота: Ветровито са јаким северозападним ветром, који ће достизати и ударе олујне јачине. Биће променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала. Мешовите падавине (киша и снег) током дана очекују се углавном на истоку Србије, а увече и током ноћи понегде и у осталим крајевима.. Најнижа температура од -2 до 4 °С, а највиша од 6 до 10 °С. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 95%. Поледица – залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

28.01.2024. Недеља: На северозападу Србије претежно сунчано, а у осталим крајевима умерено до потшуно облачно са локалном појавом слабих падавина: кише и суснежице у нижим и снега у вишим пределима. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима повремено и јак северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 3 °С, а највиша од 4 до 8 °С. Упозорење: Поледица – залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

29.01.2024. Понедељак: Ујутро местимично магла и ниска облачност. Током дана у већем делу сунчани интервали. Претежно облачно биће на истоку и југоистоку Србије уз постепено разведравање у другом делу дана. Ветар слаб до умерен, променљив. Најнижа температура од -4 до 0 °С, а највиша од 3 до 8 °С.

недеља, 25. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару