Временска прогноза за 12. јануар 2024.

Ујутру понегде магла, током дана умерено до потпуно облачно и суво. Сасвим слабо провејање снега могуће је само понегде на планинама. На истоку и југу земље биће сунчаних периода. Ујутру ће се температура спустити и до -10 степени. Током дана у већини места од -3 до 2, у Неготниској Крајини до 4 степена. У Београду облачно и суво. Температура током читавог дана истпод нуле. Највиша дневна -1 степен.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

12.01.2024. Петак: У већем делу Србије (осим на истоку) ујутро умерен до јак мраз и тек понегде магла. У току дана умерено до потпуно облачно, хладно и без падавина, а локално провејавање слабог снега могуће је само у планинским пределима. Сунчани интервали ће бити чешћи на истоку и југу земље. Ветар слаб и умерен, у источној Србији јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -10 до -5, локално и нижа, а у Неготинској Крајини око -1. Највиша температура од -3 до 2, у Неготинској Крајини око 4 степена. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%. Тмин <-5 °C, вероватноћа 95%.

13.01.2024. Субота: Претежно облачно, хладно и углавном суво (понегде је могуће краткотрајно провејавање слабог снега), крајем дана постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку појачан, западни и северозападни. Најнижа температура од -7 до -2, а највиша од -1 до 4 степена. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%. Тмин <-5 °C, вероватноћа 95%.

14.01.2024. Недеља: Ујутро хладно уз умерен до јак мраз, понегде и краткотрајну маглу. У току дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб до умерен у скретању на јужни и југозападни. Најнижа температура од -9 до -3, а највиша од 3 до 7 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%. Тмин <-5 °C, вероватноћа 95%.

15.01.2024. Понедељак: Наоблачење с кишом, на планинама са снегом, на југоистоку углавном суво. Слаб и умерен јужни и југозападни ветар ће после подне и увече бити у слкретању на северни. Најнижа температура од -6 до -1, а највиша од 4 до 8 степени. Упозорење: Тмин <-5 °C, вероватноћа 95%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 16.01. до 20.01.2024.)
Повремена наоблачења с кишом, понегде и са снегом. Јутарње температуре биће у порасту, а израженије отопљење очекује се средином седмице.

недеља, 25. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару