Временска прогноза за 11. јануар 2024.

Ујутру осим мраза, местимично и магла или ниска облачност, која ће се понегде у нижим пределима задржати читавог дана. У осталим крајевима претежно сунчано, на истоку и ветровито. Ујутру понегде -12, током дана у већини места од -4 до нуле, тек понегде температура ће бити у плусу. У Београду ујутру магла. Током дана тмурно и хладно, и највише -2 .

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

11.01.2024. Четвртак: Ујутро умерен, локално и јак мраз, местимично магла и ниска облачност, која ће се понегде у нижим пределима задржати и током целог дана. У осталим крајевима сунчано, али хладно. Ветар слаб, на истоку умерен, повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -12 до -6 °С, највиша у већини места од -4 до 0 °С, на северу Војводине, југу и истоку Србије мало топлије, до 4 °С. Увече на северу, а током ноћи и у осталим крајевима наоблачење, понегде уз провејавање слабог снега, а западни ветар биће у појачању. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 95%. Тмин <-10  °C, вероватноћа: 95%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа: 95%.

12.01.2024. Петак: Умерено до потпуно облачно и хладно, понегде уз провејавање слабог снега. У Тимочкој Крајини суво и мало топлије са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, у Војводини, источној Србији и на планинама појачан, северозападни. Најнижа температура од -9 до -1 °С, а највиша од -2 до 4 °С. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 95%. Тмин <-5  °C, вероватноћа: 95%.

13.01.2024. Субота: Претежно облачно, хладно и углавном суво (понегде је могуће краткотрајно провејавање слабог снега), крајем дана постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку појачан, западни и северозападни. Најнижа температура од -7 до -1 °С, а највиша од -1 до 3  °С. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 95%. Тмин <-5  °C, вероватноћа: 95%.

14.01.2024. Недеља: Ујутро хладно уз умерен до јак мраз, понегде и краткотрајну маглу. У току дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб до умерен у скретању на јужни и југозападни. Најнижа температура од -10 до -2 °С, а највиша од 2 до 7 °С. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 95%. Тмин <-5  °C, вероватноћа: 95%.

недеља, 25. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару