Читај ми!

Временска прогноза за 7. јануар 2024.

На Божић облачно местимично с кишом, на високим планинама са снегом. Јутарња температура уједно ће бити и највиша, у већини места од 6 до 12 степени. Од средине дана почеће да дува јак северац, па ће температура бити у паду. Зато ће крајем дана и током ноћи и у нижим пределима киша прећи у снег, уз формирање мањег снежног поривача. У Београду повремено киша. Највиша температура 10 степени. У току ноћи и у главном граду снег.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

07.01.2024. Недеља: Облачно местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар ујутро и пре подне слаб и умерен, на југу Баната и јак источни и југоисточни, од средине дана у скретању на умерен и јак северозападни. Јутарња температура од 6 до 12, у Неготинској Крајини око 3, током дана у паду, па ће увече бити у интервалу од 0 до 5 степени. Крајем дана и током ноћи уз осетан пад температуре киша ће прећи у снег и у нижим пределима северне, западне, југозападне и централне Србије, па се до јутра очекује и местимично формирање мањег снежног покривача. Упозорење: Снег – стварање снежног покривача, вероватноћа 80%.

08.01.2024. Понедељак: Oблачно, хладно и ветровито, местимично са снегом, у већини крајева уз стварање односно повећање снежног покривача, осим у Неготнској Крајини. Ветар умерен и јак, на истоку Србије повремено и олујни северозападни. Јутарња температура од -3 до 0, у Неготинској Крајини око 4, а највиша од 0 до 5 степени. Упозорење: Снег – снежни покривач, вероватноћа 80%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

09.01.2024. Уторак: У већини места ледени дан, облачно, хладно и ветровито, уз провејавање слабог снега, пре подне у Војводини, а после подне и увече и у осталим пределима престанак падавина. Ветар слаб и умерен северозападни. Јутарња температура од -5 до -0, а највиша од -3 до 1 степен. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 70%.

10.01.2024. Среда: Умерено облачно, хладно и суво. Ветар слаб до умерен, источних праваца. Јутарња температура од -8 до -4, а највиша од -3 до 2 степена. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 70%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 11.01. до 15.01.2024.)  
Наредних дана углавном суво уз умерене и јаке јутарње мразеве, а дању ће бити умерено облачно и хладно са температуром око и мало изнад 0 °С.

недеља, 25. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару