Читај ми!

Временска прогноза за 23. децембар 2023.

У првом делу дана облачно и ветровито, местимично с кишом и снегом на планинама. После подне престанак падавина. Температуре су изнад просека за ово доба године. Највиша дневна од 8 до 12 степени. У главном граду кишовито, ветровито. Температура до 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

23.12.2023. Субота: Пре подне облачно и ветровито, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом који се ујутру очекује и понегде у нижим пределима југозападне, јужне и југоисточне Србије, где услед ниских температура локално може бити и поледице. Дуваће умерен повремено и јак северозападни ветар, који ће на истоку земље имати и олујне ударе. После подне престанак падавина у већини места уз слабљење и скретање ветра на западни правац, осим у Банату где ће падавине престати увече, а у Тимочкој Крајини слаба киша уз јак северозападни ветар очекује се повремено и током ноћи. Најнижа температура од -1 на југоистоку до 7 на западу, највиша дневна од 8 до 12 степени. Упозорења: Снег, формирање/повећање висине снежног покривача у брдско-планинским пределима, вероватноћа 90%. Удари ветра > 17m/s, вероватноћа 80%.

24.12.2023. Недеља: Суво уз делимично разведравање, осим на северу и истоку земље где ће се задржати претежно облачно време, а слаба киша током преподнева очекује се у Тимочкој Крајини, Браничевском округу и на југу Баната. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од -1 на југоистоку до 7 на западу, највиша дневна од 8 до 12 степени.

25.12.2023. Понедељак: Ујутру по котлинама, долинама река и висоравнима југозападне и јужне Србије магла. Током дана суво са сунчаним интервалима и температуром знатно изнад просека за овај период године, осим у пределима где се магла буде дуже задржала током дана. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од 0 до 9, а највиша од 12 до 18 степени.

26.12.2023. Уторак: Ујутру по котлинама, долинама река и висоравнима југозападне и јужне Србије магла. Током дана суво са сунчаним интервалима и температуром знатно изнад просека за овај период године, осим у пределима где се магла буде дуже задржала током дана. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 0 до 8, а највиша од 12 до 17 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 27.12.2023. до 31.12.2023.)
Суво са сунчаним интервалима, а за викенд се очекује наоблачење понегде с кишом.

понедељак, 26. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару