Читај ми!

Временска прогноза за 22. децембар 2023.

И наредних 7 дана без праве зиме, са температуром далеко изнад просека. У Подрињу и до 18 степени. Изузетак је петак. Наоблачење из средње Европе ноћас доноси кишу Војводини а до јутра захватиће целу земље. На планинама ће падати снег. Ујутру снег је могућ и нижим пределима југа земље. Стиже мало свежији ваздух преко Панонске низије на Балкан. Ујутру од -2 до 6  степени, највиша од 4 на југоистоку до 12 на западу. У Београду киша у другом делу ноћи. Сутра повремено с падавинама. Највиша температура 10 степени.

21.12.2023. Четвртак: Током дана у свим крајевима краткотрајно разведравање. Ветар слаб и умерен, јужни и југозаапдни. Највиша температура од 4 до 11 °С. Увече и током ноћи са севера ново наоблачење с кишом, на планинама са снегом, а југозападни ветар ће бити у појачању.

22.12.2023. Петак: Претежно облачно, у нижим пределима углавном с кишом, на планинама са снегом. Суснежица и снег се у јутарњим и ноћним сатима очекују и у брдским, али и понегде у нижим пределима југозападне и јужне Србије, где се услед ниских температура при тлу очекује и локална појава поледице. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку Србије повремено и јак, западни и југозападни. Најнижа температура од -2 до 6 °С, највиша од 4 на југоистоку до 12 °С на западу. Упозорење: Снег, формирање/повећање висине снежног покривача, вероватноћа 95%.

23.12.2023. Субота: Претежно облачно и ветровито, на југозападу углавном суво, у осталим крајевима местимично с кишом, на планинама са снегом. У јутарњим сатима снег је могућ понегде и у нижим пределима. Ветар умерен и јак, на северу и истоку, као и на планинама, повремено и олујни, западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 6 °С, највиша дневна од 8 до 18 °С. Упозорење: Снег, формирање/повећање висине снежног покривача, вероватноћа 90%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

24.12.2023. Недеља: У већини предела суво уз делимично разведравање, а киша ће падати само током јутра на североистоку Србије. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни, на истоку Србије још ујутро и пре подне јак. Најнижа температура од 0 до 5 °С, највиша дневна од 10 до 16 °С.

25.12.2023. Понедељак: Суво са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 8 °С, а највиша од 12 до 18 °С.

 

понедељак, 26. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару