Читај ми!

Временска прогноза за 17. децембар 2023.

Дневна температура биће у порасту. Магла ће се по појединим котлинама и речним долинама задржати и пре подне, а по подне ће бити сунчано. После подне стиже топлији ваздух са запада. Ујутру од -5 до нуле, највиша од 4 степена до 9 степени. У Београду ујутру мраз и магла, затим сунчано и највиша дневна 7 степени, 3 више него данас.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

17.12.2023. Недеља: Ујутру слаб мраз, а по низијама, котлинама и речним долинама ниска облачност и магла, која ће се понегде задржати и пре подне. Средином дана и после подне претежно сунчано. Ветар слаб, у већини крајева западни и југозападни, у јужним пределима слаб северни, а у Тимочкој Крајини умерен, повремено и јак западни. Најнижа температура од -5 до 0, највиша од 4 до 9 степени, а у местима са дужим задржавањем магле биће хладније. Увече и током ноћи по низијама, котлинама и речним долинама поново ниска облачност и формирање магле. Упозорења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m.

18.12.2023. Понедељак: Ујутру местимично слаб мраз, а у низијама и по котлинама река магла. Током дана мало до умерено облачно и мало топлије, осим у местима где се магла буде дуже задржала током дана Ветар слаб, у већини крајева западни и југозападни, у јужним пределима слаб северни, а у Тимочкој Крајини умерен, повремено и јак западни. Најнижа температура од -4 на југу Србије до 4 у Неготинској Крајини, а највиша од 7 до 11, у Неготинској Крајини око 15 степени, а у местима са дужим задржавањем магле хладније. Упозорења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m.

19.12.2023. Уторак: Ујутру местимично слаб мраз, а у низијама и по котлинама река магла. Током дана мало до умерено облачно и још топлије, осим у местима где се магла или ниска облачност буде дуже задржала током дана. Ветар слаб, на истоку Србије и умерен углавном западни и југозападни. Најнижа температура од -3 на југу до 3 на северу, а највиша од 8 до 13, у Неготинској Крајини око 15 степени, у местима са дужим задржавањем магле хладније. Упозорења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m.

20.12.2023. Среда: Ујутру понегде слаб мраз, а у низијама и по котлинама река магла. Током дана мало до умерено облачно са температуром изнад просека за овај период године, осим у местима где се магла или ниска облачност буде дуже задржала током дана. Ветар слаб, јужни и југозападни. Најнижа температура од -3 на југу до 4 на северу, а највиша дневна од 8 до 13 степени, у местима са дужим задржавањем магле хладније. Упозорења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 21.12.2023. до 25.12.2023.)
Претежно облачно, у четвртак на југозападу и југу, а за викенд и у понедељак углавном на северу местимично са слабом кишом.

понедељак, 26. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару