Читај ми!

Временска прогноза за 15. новембар 2023.

Са севера стиже наоблачење с кишом, а очекује се и осетни пад температуре. Облаци ће се брзо премештати, па се већ сутра пре подне у Војводини, а после подне и увече и у осталим пределима очекује престанак падвина, потом и постепено разведравање. Биће у просеку 5-6 степени свежије него данас. Највиша температура од 12 до 17 степени. У Београду киша ујутру и пре подне. Средином дана престанак падавина. Највиша температура око 15 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

15.11.2023. Среда: Облачно, местимично са кишом и осетно хладније. На северу Војводине суво, пре подне разведравање. У осталим пределима престанак падавина очекује се средином дана, после подне и увече, а затим и постепено разведравање. Ветар умерен, краткотрајно и јак западни и северозападни, само још ујутро у јужним пределима југозападни, после подне у већини предела слабљење ветра, осим у источној Србији. Најнижа температура од 6 до 12, а највиша од 12 до 17 степени. Упозорења: Количина падавина већа од 10 l/m² за 3h, вероватноћа 85%.

16.11.2023. Четвртак: Умерено облачно и суво. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије ујутро и пре подне и јак западни и северозападни, увече у скретању на јужни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 12 до 16 степени.

17.11.2023. Петак: Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом. Више падавина се очекује у другом делу дана. На високим  планинама падаће суснежица и снег. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак јужних смерова, увече у скретању на северозападни и у појачању. Најнижа температура од 1 до 8, а највиша од 9 до 12 степени. Упозорења: Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватноћа 85%.

18.11.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно, на северу ујутру престанак падавина, а у осталим пределима местимично са кишом. Више падавина очекује се у првом делу дана. У брдско-планинским пределима падаће суснежица и снег. После подне, увече и ноћу престанак падавина. Ветар умерен и јак, северозападни, после подне и увече у слабљењу Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 6 до 9 степени. Упозорења: Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 19.11.2023. до 23.11.2023.)
Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са суснежицом и снегом, а само ће у недељу бити углавном суво.

понедељак, 26. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару