Читај ми!

Временска прогноза за 26. април 2023.

Ујутру, пре подне и средином дана местимично киша и локалани пљускови. По подне престанак падавина и постепено разведравање. На северу и истоку земље - ветровито. На планинама источне Србије северозападни ветар повремено ће бити олујне јачине. Ујутру температура од 5, током дана до 18 степени. И у Београду краткотрајна киша или пљусак, после подне постепено разведравање. Највиша температура око 15 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

26.04.2023. Среда: Пре подне претежно облачно и мало свежије, ујутру на западу и југу, а током преподнева и средином дана и у већини осталих предела местимично са кишом и локалним пљусковима. После подне престанак падавина и постепено разведравање. Само ће на западу Војводине и у Неготинској Крајини бити променљиво облачно и суво током целог дана. Ветар слаб и умерен, северозападни, на северу и истоку повремено и јак, а на планинама источне Србије и са олујним ударима. Јутарња температура од 5 до 10, највиша дневна од 12 до 18 степени.

27.04.2023. Четвртак: Променљиво облачно и суво са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 8, највиша дневна од 14 до 18 степени.

28.04.2023. Петак: Претежно сунчано, после подне уз променљиву облачност. Ветар слаб променљив, на истоку Србије умерен северозападни. Најнижа температура од 2 до 8, највиша дневна од 18 до 21 степен.

29.04.2023. Субота: Наоблачење са кишом и локланим пљусковима које ће ујутру захватити северне, током преподнева и средином дана прошириће се и на остале пределе Србије. Ветар у скретању на слаб до умерен северозападни. Најнижа температура од 6 до 11, највиша дневна од 18 до 22 степена. Упозорења: Локална појава грмљавина са количином падавина ≥ 10 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 70%.

петак, 30. август 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару