Читај ми!

Нестабилно пролећно време, температура до 18 степени

Прати нас променљиво, нестабилно, право пролећно време. Облачност са југа Балкана ће у нашој земљи условљавати кишу, пљускове, грмљавину и снег на планинама и то углавном јужно од Саве и Дунава. После подне постепени престанак падавина. Јутарња темпеатура од 6 до 10 степени, највиша дневна до 18 степени.

Умерено до потпуно облачно време у среду, местимично с кишом и локалним краткотрајним пљусковима, који ће понегде бити праћени грмљавином. На високим планинама снег.

Падавине се очекују углавном јужније од Саве и Дунава. После подне и увече постепена стабилизација уз делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 6 до 10, а највиша од 13 до 18 степени. 

У четвртак променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и топлије, после подне понегде са краткотрајним локалним пљусковима. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша дневна од 16 до 20 степени. 

За крај радне седмице мало до умерено облачно са сунчаним интервалима, а после подне уз локални развој облачности тек понегде у планинскимм пределима краткотрајна киша или пљусак.

Ветар слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша дневна од 16 до 20 степени.    

У суботу мало до умерено облачно са сунчаним интервалима, а после подне уз локални развој облачности понегдс краткотрајна киша или пљусак са грмљавином, углавном у планинским пределима.

Ветар слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша дневна од 16 до 20 степени. 

петак, 30. август 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару