Временска прогноза 31. март 2023.

Ујутру је тек понегде у Банату и на истоку могућа понека кап кише. Током дана суво уз смену сунца и облака. Касно после подне и увече јаче наоблачење с кишом и пљусковима, најпре на северу и западу Србије. Температура у даљем порасту, ујутру од 4 до 11, током дана од 20 степени до 23 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

31.03.2023. Петак: Променљиво облачно и топло. Ујутро у Банату и на истоку Србије понегде слаба киша. Касније после подне јаче наоблачење са кишом и пљусковима, прво на северу и западу, увече и током ноћи и у осталим крајевима. Ветар умерен и јак западни и северозападни. Најнижа температура од 4 до 11, а највиша од 20 до 23 степена.

01.04.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно, нестабилно и мало свежије, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. На високим планинама краткотрајно може бити и мало снега. После подне на северозападу, а увече и у осталим крајевима постепени престанак падавина, затим и разведравање. Ветар умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено и јак западни и северозападни. Најнижа температура од 4 до 11, а највиша од 14 до 18 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са количином падавина ≥ 10 л/м² у периоду до 3h, вероватноћа 95%.

02.04.2023. Недеља: Променљиво облачно, местимично са кишом, понегде и локалним пљусковима са грмљавином, углавном после подне и увече. На високим планинама краткотрајно може бити и мало снега. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, увече и током ноћи у Војводини јак. Најнижа температура од 4 до 8, а највиша од 14 до 18 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%.

03.04.2023. Понедељак: Умерено до потпуно облачно, ветровито и хладније, на северу и у већем делу западне Србије суво, у осталим крајевима с кишом, местимично и са пљусковима и грмљавином, док ће на планинама падати снег. Увече и током ноћи снег се очекује и у нижим пределима јужне, централне и источне Србије. Локално се очекују обилне падавине. Ветар умерен и јак, северни, у Војводини са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 4 до 8, а највиша од 9 до 13 степени, после подне у паду. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 90%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%. Количина падавина већа од 30 l/m² за 12 h, вероватноћа 90%. Влажан снег, вероватноћа 90%.

субота, 20. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво