Читај ми!

Временска прогноза 1. јануар

Нова година без снега, за дочек од -1 степен на југу и истоку земље, до 8 степени у Београду. Првог јануара претежно сунчано и веома топло с температуром до 18 степени, колико се очекује и у главном граду, уз сунце и облаке. Уживајте и не стрепите, захлађење стиже тек од уторка.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

У новогодишњој ноћи суво са температуром од -1 степени на истоку и југу Србије до 8 степени у Београду.

01.01.2023. Недеља: Ујутру по котлинама и речним долинама југозападне и јужне Србије магла која ће се понегде задржати и пре подне. Током дана претежно сунчано и веома топло за овај период године, после подне уз високу облачност. Ветар слаб и умерен, јужни. Најнижа температура од -1 до 9 степени, а највиша од 13 до 18 степени, по котлинама у којима се магла буде дуже задржала око 11 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%.

02.01.2023. Понедељак: Ујутро по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије местимично магла, која ће се понегде задржати и током преподнева. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб, јужних праваца. Јутарња температура од 0 до 7 степени, а највиша од 11 до 18 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%.

03.01.2023. Уторак: Ујутро по котлинама и долинама јужне и југозападне Србије местимично магла. У осталим пределима пре подне претежно сунчано, а после подне на северу наоблачење али ће се задржати суво. Ветар слаб и умерен, јужних праваца, после подне и увече у скретању на северозападни правац и у појачању. Јутарња температура од -1 до 7 степени, а највиша од 10 до 16 степени. Увече постепено повећање облачности на северу али ће се задржати суво време. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћам 90%.

04.01.2023. Среда: Претежно облачно, тек понегде на северу и истоку са слабом кишом. наоблачење које ће прво захватити северне крајеве а до краја дана ће се проширити и на остале доносећи местимично слабу кишу, а на планинама и краткотрајни снег. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Јутарња температура од 1 до 6 степени, а највиша од 8 до 13 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 04.01.2023. до 08.01.2023.)
У већини дана мало до умерено облачно са сунчаним интервалима, суво и топло. Крајем периода се очекују нове падавине.

недеља, 01. септембар 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару