Читај ми!

Временска прогноза 30. децембар

У већини крајева претежно сунчано, само у Војводини облачно, понегде с краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 9, а највиша од 8 степени у Тимочкој Крајини и по котлинама у којима се очекује дуже задржавање магле до 18 степени на западу Србије.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(Извор: РХМЗ)

30.12.2022. Петак: Ујутро местимично слаб мраз и магла, која ће се понегде по котлинама и долинама река на југу и југозападу Србије задржати дуже током дана. У већини крајева претежно сунчано, само у Војводини облачно, понегде с краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 9, а највиша од 8 степени у Тимочкој Крајини и по котлинама у којима се очекује дуже задржавање магле до 18 степени на западу Србије. Упорозења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200м, вероватноћа 90%.

31.12.2022. Субота: Ујутро по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије местимично магла, која ће се понегде задржати и током преподнева. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб, јужни и југозападни. Јутарња температура од -1 до 9, а највиша од 10 до 20 степени.
Током новогодишње ноћи суво уз температуру од -1 на југу и истоку до 9 степени у Београду. Упорозења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200м, вероватноћа 90%.

01.01.2023. Недеља: Ујутро по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије местимично магла, која ће се понегде задржати и током преподнева. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб, јужних праваца. Јутарња температура од -1 до 9, а највиша од 10 до 18 степени. Упорозења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200м, вероватноћа 90%.

02.01.2022. Понедељак: Ујутро по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије местимично магла, која ће се понегде задржати и током преподнева. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб, јужних праваца. Јутарња температура од -1 до 8, а највиша од 12 до 19 степени. Упорозења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200м, вероватноћа 90%.

недеља, 01. септембар 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару