Читај ми!

Временска прогноза 27. децембар

Наоблачење с кишом ноћас ће захватити север Србије, а сутра током дана и остале крајеве. Већ по подне падавине ће престати у Војводини, а увече киша стаје у већем делу земље. На северу и истоку повремено ће дувати јак северозападни ветар. Ујутру температура од -1 до 10, током дана до 13 степени. У Београду повремено слаба киша, увече престанак падавина. Температура око 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

27.12.2022. Уторак: Ујутру на југу понегде слаб мраз. Наоблачење са кишом са севера, пре подне прошириће се на западне и централне, а после подне и на остале пределе уз истовремени престанак падавина у Војводини. Увече и током ноћи престанак падавина и у већини осталих крајева. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку после подне повремено и јак северозападни. Јутарња температура од -1 до 10, а највиша од 10 до 13 степени.

28.12.2022. Среда: На северу ујутру разведравање, местимично са слабим мразем и маглом. Током дана претежно сунчано уз малу облачност. У осталим пределима умерено и потпуно облачно, а на југу још ујутру понегде са слабом кишом, а на високим планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Јутарња температура од -2 до 3, а највиша од 6 до 10 степени.

29.12.2022. Четвртак: Мало и умерено облачно и мало топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Јутарња температура од -2 до 5, а највиша од 7 у Тимочкој Крајини до 15 степени у централној и западној Србији.

30.12.2022. Петак: Мало и умерено облачно и мало топлије, само на северу уз нешто више облачности тек понегде слаба киша. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, јужни и југозападни. Јутарња температура од 0 до 8, а највиша од 6 степени у Тимочкој Крајини до 17 степени у јужном Банату.

 

недеља, 01. септембар 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару