Читај ми!

Временска прогноза 21. децембар

Ујутру ће понегде бити магле, која ће се по појединим котлинама и долинама задржати дуже током дана. У Војводини после подне и увече постепено наоблачење. Ујутру слаб и умерен мраз, током дана од 6 до 11 степени, једино у Тимочкој Крајини хладније.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

21.12.2022. Среда: Ујутро слаб и умерен мраз и местимично магла, која ће се по појединим котлинама и долинама река на западу и југу земље задржавати дуже током дана. У осталим крајевима претежно сунчано. После подне и увече у Војводини, а у току ноћи и у централној и западној Србији наоблачење. Ветар слаб до умерен, југоисточни. Најнижа температура од -7 до -1, а највиша од 6 до 11, у Тимочкој Крајини од 2 до 4 степена. Упорозења: Тмин < -5 степени, вероватноћа 80%. МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 85%.

22.12.2022. Четвртак: Ујутру понегде слаб и умерен мраз. Током дана пролазно наоблачење, а краткотрајна киша у првом делу дана очекује се понегде на северу и северозападу земље. Ветар слаб до умерен северозападни. Најнижа температура -5 до 3, а највиша од 6 до 11 степени.

23.12.2022. Петак: Ујутру местимично слаб мраз. Током дана умерено облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен јужни и југозападни. Најнижа температура -3 до 3, а највиша од 7 до 13 степени. Током ноћи облачно, на северу Војводине са кишом уз скретање ветра на северозападни.

24.12.2022. Субота: Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, осим на југу земље где ће се задржати суво време. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 11 до 15 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 25.12.2022. до 29.12.2022.)
У већини дана умерено облачно са сунчаним периодима, суво и стабилно време. За викенд наоблачење са кишом, на планинама са снегом, а уз пад температуре и у нижим пределима понегде се очекује прелазак кише у суснежицу и снег.

недеља, 01. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару