Читај ми!

Временска прогноза 17. децембар

Стиже снажно захлађење, али без снега! Облаци са запада доносе ноћас кишу и пљускове. Сутра поподне падавине престају. Стиже и осетно хладнији ваздух са севера и спушта температуру. Ујутру од 7 до 12, током дана од 4 на северу до 16 на југу. У Београду киша и пљускови. Сутра престанак падавина, уз хладан северац. Ујутру 9 степени, затим температура у паду.

17.12.2022. Субота Облачно, ветровито и у већини места осетно хладније, ујутру и пре подне са кишом, у зони фронта и краткотрајним пљусковима па се понегде очекује и већа количина падавина. На југу земље могућа је и грмљавина. Краткотрајни прелазак кише у снег, са падом температуре, очекује се само у планинским пределима јужне Србије. После подне и увече престанак падавина. Дуваће умерен, повремено и јак северозападни ветар, увече у слабљењу. Јутарња температура од 7 до 12 , током дана од 4 на северозападу до 16 степени на крајњем југоистоку, увече у даљем паду.

18.12.2022. Недеља Суво и хладно уз делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку јак, западни и северозападни. Најнижа температура -4 до 4 , највиша дневна од 1 до 9 степени.

19.12.2022. Понедељак Ујутру слаб, понегде и умерен мраз. Током дана мало до умерено облачно са сунчаним интервалима, суво и хладно. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју после подне јак, у јужном Банату и олујни. Најнижа температура -6 до 1 , а највиша дневна 2 до 5 степени.

20.12.2022. Уторак Јутро хладно са слабим, понегде и умереним мразем. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, јужни и југоисточни, на југу Баната са ударима олујне јачине, крајем дана у слабљењу. Најнижа температура -6 до 1 , а највиша дневна 1 до 7 степени.

понедељак, 02. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару