Временска прогноза 23. новембар

Још сутра пре подне ветровито, а затим ће кошава ослабити. Са Медитерана стиже топлији ваздух и подиже температуру. Ујутру од 3 степена до 8 степени, највиша дневна од 9 до 16, најтоплије ће бити на југу

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

23.11.2022. Среда: Умерено до потпуно облачно, местимично са слабом кишом, а на југу и југоистоку понегде и са локалним пљусковима уз малу количину падавина. На високим планинама краткотрајан, слаб снег. Ујутру и пре подне дуваће слаб и умерен, а у кошавском подручју јак и олујни југоисточни и јужни ветар, који ће после подне бити у скретању на западни и слабљењу. Најнижа температура од 3 до 8, највиша од 9 на западу и северозападу до 16 степени у централној и јужној Србији. Упорозења: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 80%.

24.11.2022. Четвртак: Умерено облачно са сунчаним интервалима, осим у Банату, на истоку и југоистоку где се понегде очекује локална појава краткотрајне кише, а на високим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 1 до 7, највиша од 8 до 13 степени.

25.11.2022. Петак: Умерено облачно са сунчаним интервалима, осим у Банату, на истоку и југоистоку где се понегде очекује локална појава краткотрајне кише, а на високим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 6, највиша од 9 до 13 степени.

26.11.2022. Субота: Ново наоблачење уз пад температуре с кишом у нижим и снегом у вишим пределима, нарочито на западу и југозападу Србије где ће поново доћи до формирања снежног покривача. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 4, највиша од 5 до 9 степени. Упорозења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 85%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 27.11.2022. до 01.12.2022.)
У недељу облачно са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом уз даље повећање висине снежног покривача на југозападу земље. У понедељак и уторак суво, а у уторак крајем дана и у среду поново се очекују падавине: киша у нижим и снег у брдско-планинским пределима.

понедељак, 02. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару