Читај ми!

Ујутру киша, током дана могући пљускови – температура до 17 степени

Кишобрани ће бити потребни, пошто се током јутра очекује киша, а има услова и за пљускове праћене грмљавином. Остатак дана умерено до потпуно облачно уз могућу кишу и пљускове, док се на југу очекује мање падавина. Ујутру од 4 до 9 степени, највиша дневна од 9 на северу, до 17 степени на југу.

Ујутро понегде краткотрајна магла. У току дана умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима који ће понегде бити праћени грмљавином.

Више падавина се очекује у северним, западним и централним крајевима.

Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, током дана у појачању, нарочито у планинским пределима, а после подне и у кошавском подручју. Увече и у току ноћи ветар ће бити у скретању на северозападни.

Најнижа температура од 4 до 9 степени, а највиша од 9 на северу Војводине до 17 степени на југу Србије.

За викенд још свежије, у недељу понегде и снег 

Слично време, али нешто хладније у суботу. Претежно облачно, местимично са кишом, а већа количина падавина се очекује у западним и југозападним крајевима. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, на истоку Србије још ујутру јак западни и северозападни. Најнижа температура од 6 до 9 степени, највиша од 8 на северу Војводине до 14 степени на истоку и југоистоку Србије. 

У недељу још свежије уз појачан ветар и кишу која ће током ноћи у појединим брдско-планинским пределима на западу и југозападу Србије прећи у снег уз локално стварање снежног покривача. Најнижа температура од шест до осам степени, највиша од девет на северу до 14 на југоистоку земље.

понедељак, 02. септембар 2024.
34° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару