Читај ми!

Нестабилно уз непогоде, наранџасти метео-аларм у већем делу Србије

Облаци ће и данас стизати преко Дрине до Србије, па су временске непогоде углавном могуће на западу и југозападу земље. За кратко време већа количина падавина, јак ветар и град. Јутарња температура од 12 до 18 степени, највиша дневна од 24 до 27.

Променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом или пљусковима с грмљавином, који локално могу бити израженији, са већом количином падавина, градом и јаким ветром, нарочито на западу и југозападу.

Дуваће слаб до умерен ветар, у Банату, доњем Подунављу и Поморављу повремено и јак јужни и југоисточни, који ће после подне на западу и северозападу бити у скретању на северни и североисточни. Јутарња температура од 12 до 18 степени, а највиша дневна од 24 до 27 степени.

Због пљускова и грмљавине, наранџасти метео-аларм је на снази у Бачкој, Срему, Поморављу и Западној и Југозападној Србији, док је жуто упозорење издато за Банат, Београд, Источну и Југоисточну Србију и Косово и Метохију. 

У петак свежије, променљиво облачно, нестабилно уз кишу, пљускове и грмљавину, који ће местимично бити интензивнији са великом количином падавина. Ветар у скретању на северозападни и у појачању. Најнижа температура од 13 до 17 степени, а највиша од 20 до 25 степени. 

У суботу нестабилно с кишом, пљусковима и грмљавином, који ће местимично бити интензивнији са великом количином падавина. Ветар умерен, повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 14 до 17 степени, највиша од 23 до 27 степени.

четвртак, 05. септембар 2024.
31° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару