Временска прогноза - 30. март

Суво и топло уз постепено наоблачење. Температура од 17 до 22 степена, у Београду око 21 степен. Са запада и југозапада стижу облаци. Током дана биће суво, а увече понегде киша и пљускови. У Војводини и на планинама ће бити ветровито. Ујутру температура од нуле до 10, током дана од 17 степени до 22 степена. У Београду топло, уз постепено наоблачење. Највиша температура 21 степен. Увече и током ноћи у појединим деловима града киша.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

30.03.2022. Среда У већем делу суво и топло уз постепено наоблачење. Увече и у току ноћи понегде краткотрајна киша или локални пљусак. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на планинама местимично и јак, јужни и југозападни. Најнижа температура од 0 до 10, а највиша од 17 до 22 степена.

31.03.2022. Четвртак Претежно облачно, местимично са кишом и пљусковима, а понегде је могућа и појава грмљавине. Ветар умерен и јак, јужних праваца. Најнижа температура од 8 до 13, а највиша од 16 до 20 степени.

01.04.2022. Петак Претежно облачно, местимично са кишом и пљусковима, а понегде је могућа и појава грмљавине. Ветар слаб и умерен, у Војводини у скретању на северозападни, а у осталим крајевима југозападни, на планинама јак. Најнижа температура од 8 до 13, а највиша од 12 на северозападу до 20 степени на југоистоку.

02.04.2022. Субота Претежно облачно и хладније, повремено с кишом. На планинама прелазак кише у снег. Ветар слаб и умерен, после подне и увече у Војводини и на истоку Србије јак, северозападни. Најнижа температура од 4 до 9, а највиша од 8 на северозападу до 16 степени на југоистоку Србије. У току ноћи ка недељи услед даљег пада температуре краткотрајан снег понегде је могућ и у нижим пределима.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 03.04.2022. до 07.04.2022.)
У недељу и понедељак најхладнији дани са максималном температуром у већини места од 5 до 10 степени. На северу престанак падавина, а у осталим крајевима уз променљиву облачност киша, на планинама снег. У ноћним сатима краткотрајан снег понегде и у нижим пределима. Почетком наредне седмице слаби (приземни) јутарњи мразеви. Од уторка углавном суво са сунчаним интервалима уз пораст дневне температуре. 

петак, 06. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару