Читај ми!

Временска прогноза - 2. март

И наредних 10-ак дана температура остаје испод просека за прву декаду марту, уз мраз у јутарњим сатима. Облаци који су изнад Карпата сутра ће снег доносити планинским пределима источне и јужне Србије док ће изнад осталих крајева бити и сунчаних периода. Остаје и даље овај хладан ваздух који је стигао са североистока Европе. Јутарња температура од -5 до -1 степен, највиша дневна од 3 до 7 степени. У Београду пре подне сунчано, поподне облачно, али без падавина. Ујутру мраз, а дневна температура само 5 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

02.03.2022. Среда Ујутру слаб мраз, понегде и краткотрајна магла. Током дана умерено до потпуно облачно, у брдско - планинским пределима јужне и источне Србије са слабим снегом, а само се пре подне на северу и западу очекују дужи сунчани интервали. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак северозападни. Најнижа температура од -5 до -1, највиша од 3 до 7 степени.

03.03.2022. Четвртак Мало до умерено облачно са сунчаним интервалима и мало топлије. На истоку Србије претежно облачно, понегде са слабим падавинама: у нижим киша, у брдско-планинским снег. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од -4 до 2, највиша од 7 до 10 степени. Крајем дана наоблачење са севера.

04.03.2022. Петак Пролазно наоблачење које ће понегде условити слабу кишу, у вишим пределима слаб снег. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од -4 до 1, највиша од 6 до 10 степени.

05.03.2022. Субота Претежно сунчано. После подне на југозападу и југу умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, у брдско - планинским пределима са снегом. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од -4 до 1, највиша од 6 до 10 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 06.03.2022. до 10.03.2022.)
Претежно облачно повремено са кишом.

субота, 07. септембар 2024.
20° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару