Читај ми!

Временска прогноза - 7. фебруар

На северу постепен престанак падавина и делимично разведравање. У осталим пределима облачно са кишом уз даљи пад температуре и умерен и јак северозападни ветар. У зони фронта очекују се локални пљускови, краткотрајно и олујни ветар. После подне у брдско-планинским пределима очекује се прелазак кише у снег, најпре у западним и југозападним крајевима, а крајем дана и током ноћи понегде и у нижим пределима централне и јужне Србије. Дневна температура од 5 до 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

07.02.2022. Понедељак Наоблачење с кишом и падом температуре уз умерен, повремено и јак северозападни ветар, које ће ујутру захватити северне, током преподнева и средином дана прошириће се  и на остале пределе. У зони фронта очекују се локални пљускови. После подне на северу земље престанак падавина и постепено разведравање, док се у брдско-планинским пределима очекује прелазак кише у снег и то најпре у западним и југозападним крајевима, а крајем дана и током ноћи понегде и у нижим пределима централне и јужне Србије. Јутарња температура од -1 на истоку до 10 на северу, највиша дневна од 8 до 11 степени.

08.02.2022. Уторак  Умерено и потпуно облачно, хладно и ветровито, на северу пре подне са сунчаним интервалима, а на југозападу, југу и југоистоку местимично са слабим снегом. Дуваће умерен и јак северни и северозападни ветар. Крајем дана и током ноћи ка среди ново, пролазно наоблачење понегде са слабим падавинама: у нижим пределима киша, у брдско-планинским снег. Најнижа температура од 0 до 3, највиша од 4 до 10 степени.

09.02.2022. Среда Мало топлије. Пре подне облачно и углавном суво, после подне постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни, на истоку повремно и јак. Најнижа температура од -1 до 5 , највиша од 7 до 15 степени.

10.02.2022. Четвртак Претежно сунчано уз слаб ветар променљивог смера и дневном температуром изнад просека за овај период године. Најнижа температура од -1 до 5, највиша од 13 до 17 степени.

субота, 07. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару