Читај ми!

Временска прогноза - 6. јануар

Са сверозапада стижу облаци и хладнији ваздух, па ће на Бадњи дан у нижим пределима местимично падати киша, а у брдско-планинским снег. У Војводини се после подне очекује престанак падавина. Биће у просеку 10 степени хладније него данас. Највиша температура од 3 степена на северу до 11 на југоистоку. У Београду повремено слаба киша. Јутарња темпертура, 7 степени, уједно ће бити и највиша дневна, током дана хладније. 

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

06.01.2022. Четвртак: Облачно местимично са кишом и осетно хладније уз слаб и умерен северозападни ветар, на истоку повремено јак, само ће пре подне на југоистоку земље бити умерено облачно и суво. У брдско-планинским пределима киша ће током преподнева прећи у суснежицу и снег уз формирање мањег снежног покривача, док се у Војводини после подне очекује престанак кише, а крајем дана и током ноћи и разведравање. Јутарња температура од 1 до 7, највиша дневна од 3 на северозападу до 11 степени на југоистоку. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 90%.

07.01.2022. Петак: Хладно и облачно, на југу и истоку понегде са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом, а само ће на северу земље пре подне бити сунчано. Ветар слаб и умерен северозападни. Јутарња температура од -3 до 4, највиша дневна од 2 до 4, на истоку око 8 степени.

08.01.2022. Субота: Облачно, у нижим пределима са суснежицом и снегом, понегде и кишом уз формирање мањег снежног покривача, а у брдско-планинским пределима са снегом уз даље повећање висине снежног покривача. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од -2 до 2, највиша дневна од 1 до 6 степени. Упозорење: Снег, формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 85%.

09.01.2022. Недеља: Облачно са снегом, у нижим пределима и са суснежицом, понегде и кишом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од -2 до 1, највиша дневна од 1 до 4 степена. Упозорење: Снег, формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 85%.

недеља, 08. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару