Читај ми!

Временска прогноза - 2. јануар

Изнад већег дела претежно сунчано и топло за овај период године, само на југоистоку умерено облачно али суво време. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни. Највиша температура од 12 до степени. Увече и у току ноћи са севера умерено наоблачење.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

02.01.2022. Недеља: Ујутро и пре подне местимично магла. Током дана мало и умерено облачно и топло за овај период године. Ветар слаб променљив, после подне у скретању на слаб и умерен јужни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 10 степени, највиша дневна од 12 до 17 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 метара, вероватноћа 95%.

03.01.2022. Понедељак: Ујутро понегде краткотрајна магла. Током дана у већем делу претежно сунчано, на северу и западу умерено облачно и суво. Ветар углавном слаб, западни и југозападни. Најнижа температура од 0 до 6 степени, највиша дневна од 9 до 18 степени.                               

04.01.2022. Уторак: Претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Јутарња температура од 0 до 7 степени, највиша дневна од 10 до 17 степени.                             

05.01.2022. Среда: Претежно сунчано уз слаб и умерен јужни и југозападни ветар.  После подне и увече на северу земље наоблачење с кишом, а ветар ће бити у скретању на северозападни. Јутарња температура од 2 до 10 степени, највиша дневна од 9 до 14 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 06.01.2022. до 10.01.2022.)
У четвртак наоблачење са севера земље ће се проширити на остале крајеве условљавајући местимично кишу, на планинама суснежицу и снег, а температура ће бити у паду. Слаб снег се очекује понегде и у брдским пределима јужне Србије. Затим претежно облачно, у јутарњим сатима слаб, понегде и умерен мраз, током дана са ретком појавом кише, а у брдско-планинским пределима слабог снега.

недеља, 08. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару