Читај ми!

Временска прогноза - 21. децембар

До краја дана на северозападу Србије и у Тимочкој Крајини претежно сунчано. У осталим деловима умерено до потпуно облачно, понегде уз провејавање слабог снега. После подне смањење облачности. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни, после подне у слабљењу. Највиша температура од 2 до 6 степени. У току вечери и ноћи са севера ново умерено наоблачење, али ће се задржати суво.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

21.12.2021. Уторак: Ујутру у већини предела слаб мраз. Пре подне облачно, уз слаб и умерен северозападни ветар, на истоку повремено и јак. У брдско-планинским пределима провејаваће слаб снег. После подне смањење облачности, а ветар ће бити у слабљењу. Претежно сунчано биће само на северозападу Србије и у Тимочкој Крајини. Најнижа температура од -5 до 0, у Тимочкој Крајини око 2, а највиша од 2 до 6 степени.

22.12.2021. Среда: Ујутро хладно са слабим и умереним мразем, местимично маглом или ниском облачношћу. Током дана претежно сунчано али хладно. Ветар слаб, западни. Најнижа температура од -8 до -3, а највиша од 0 до 4 степена. Упозорење: Тмин < -5 степени, вероватноћа 95%.

23.12.2021. Четвртак: Ујутро са мразем, местимично маглом или ниском облачношћу. Током дана умерено облачно и топлије. Ветар слаб и умерен, јужних смерова. Најнижа температура од -8 до -3, а највиша од 1 на истоку до 8 степени на западу. Упозорење: Тмин < -5 степени, вероватноћа 90%.

24.12.2021. Петак: Ујутро са мразем, местимично маглом или ниском облачношћу. Током дана умерено облачно и још топлије. Ветар слаб и умерен, јужних смерова. Најнижа температура од -7 до -4 на истоку и југоистоку, у осталим крајевима од -1 до 3, а највиша од 5 до 11 степени. Упозорење: Тмин < -5 степени, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 25.12.2021. до 29.12.2021.)
До краја периода топлије, умерено облачно, од суботе местимично са слабом кишом. 

недеља, 08. септембар 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару