Временска прогноза - 19. децембар

Снег ће провејавати само на планинама на истоку земље. Температура од 2 степена до 10, у Београду 7 степени. У току ноћи киша, суснежица и снег. 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

18.12.2021. Субота У Војводини и Тимочкој Крајини средином дана претежно сунчано, после подне повећање облачности, али ће се задржати суво време. У осталим крајевима претежно облачно, местимично са суснежицом и снегом. У планинским пределима повећање висине снежног покривача за 5 до 10 cm. Ветар слаб и умерен, у брдско-планинским пределима повремено и јак, северозападни. Највиша температура од 2 до 8 степени. Увече постепени престанак падавина.

19.12.2021. Недеља Облачно, а у планинским пределима источне Србије могуће је провејавање слабог снега. После подне на западу и југозападу разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 2 ,  највиша од 2 на југу и југоистоку до 10 степени на западу. У току ноћи претежно облачно, местимично киша и снег, а падавине се углавном очекују на југу Баната, истоку и југоистоку Србије..

20.12.2021. Понедељак На северу разведравање. У осталом делу претежно облачно, местимично с кишом и снегом. После подне престанак падавина, затим и делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, на северу Србије и у брдско-планинским пределима понегде и јак, северозападни. Најнижа температура од -2 на југу и југоистоку до 5  на истоку Србије, највиша од 4 до 8 степени.

21.12.2021. Уторак Мало хладније, ујутро слаб мраз, у току дана умерено до потпуно облачно, на истоку и југоистоку још понегде слаб снег. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -4 до 1 , а највиша од 1 до 5 степени.

22.12.2021. Среда Ујутро хладно са слабим и умереним мразем. Током дана мало и умерено облачно и суво. Ветар слаб, јужних смерова. Најнижа температура од -10 до -3 , а највиша од 0 до 4 степени.

недеља, 08. септембар 2024.
31° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару