Читај ми!

За викенд хладно - ред кише и снега

Првог дана викенда пре подне слаба киша или снег. Затим облаци одлазе на исток, а разведравање на северу земље. Данима је овај хладан ваздух изнад наше земље, а тако ће бити и за викенд.

У суботу јутарња температура од -1 до 2 степена, највиша дневна до 8. У Београду у ноћи између петка и суботе по која пахуља, а у суботу поподне на кратко и сунце. Температура до 4 степена.

 

Претежно облачно, местимично суснежица и снег. У планинским пределима повећање висине снежног покривача за 5 до 10 cm. У Војводини и Тимочкој Крајини делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -1 до 2 , а највиша од 2 до 8 степени.

У недељу претежно облачно, после подне на западу и југозападу разведравање. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 2, највиша од 2 до 9 степени. У току ноћи облачно с кишом и снегом.

Првог дана радне недеље претежно облачно, местимично киша и снег. Ветар слаб и умерен, у источној Србији повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, највиша од 3 до 7 степени.

У уторак мало хладније, у већем делу претежно облачно, на југу и југоистоку слаб снег. У Војводини и Тимочкој Крајини делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -4 до 1, а највиша од 1 до 5 степени.

 

 

недеља, 08. септембар 2024.
31° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару