Читај ми!

Временска прогноза - 16. децембар

Током дана облачно, пре подне углавном суво, после подне у нижим пределима киша и суснежица, у брдско-планинским снег. Током дана температура до 7 степени. У Београду после подне  суснежица. Температура до 3 степена. Слично и у петак, а за викенд снег повремено и у нижим пределима. 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

16.12.2021. Четвртак Ујутро понегде слаб мраз и магла местимично. Током дана облачно и хладно, пре подне углавном суво, после подне и увече у нижим пределима местимично слаба киша и снег, у брдско-планинским слаб снег. Ветар слаб и умерен, на планинама источне Србије повремено јак, северозападни. Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 3 до 7 степени.

17.12.2021. Петак Ујутро понегде слаб мраз, током дана облачно, на северу и у Неготинској Крајини углавном суво, у осталим крајевима местимично киша и снег, а у брдско-планинским снег. Ветар умерен, у Неготинској Крајини и на планинама повремено јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 3 до 8 степени.

18.12.2021. Субота Ујутро понегде слаб мраз, током дана облачно и мало хладније, на северу и у Неготинској Крајини углавном суво, у осталим крајевима местимично снег уз мање повећање висине снега у планинским пределима. Ветар умерен, понегде и јак северозападни. Најнижа температура од -1 до 2, а највиша од 0 до 3, у Тимочкој Крајини до 6 степени.

19.12.2021. Недеља Ујутро понегде слаб мраз, током дана облачно и у већем делу без падавина, само још у брдско-планинским пределима провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак западни и северозападни. Најнижа температура од -3 до 2 , а највиша од 0 до 3, у Тимочкој Крајини до 6 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 20.12.2021. до 24.12.2021.)
Ујутро местимично мраз и магла, у току дана умерено до потпуно облачно и хладно, повремено са слабим снегом, само у уторак без падавина. 

недеља, 08. септембар 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару