Читај ми!

Временска прогноза - 26. новембар

До краја дана претежно облачно, ветровито и свеже, средином дана са кишом, после подне и увече у већини места суво, а током ноћи поново местимично са слабом кишом. Ветар умерен и јак јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено олујни- крајем дана у слабљењу. Највиша температура од 9 до 14, у Тимочкој Крајини око 5 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

26.11.2021. Петак: Облачно, ветровито и свеже, ујутро и пре подне са кишом, после подне у већини места суво, током ноћи поново местимично са слабом кишом. Ветар умерен и јак, јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и олујни- крајем дана у слабљењу. Најнижа температура од 0 до 8, највиша у већини крајева од 9 до 14 степени, у Тимочкој Крајини око 5 степени. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

27.11.2021. Субота: Променљиво облачно и у већем делу земље топлије, местимично са кишом уз слаб и умерен, у планинским пределима и кошавском подручју повремено и јак јужни ветар. Најнижа температура од 2 до 9, највиша у већини крајева од 10 до 17 степени, у Тимочкој Крајини око 5 степени.

28.11.2021. Недеља: Променљиво облачно изнад већег дела топлије, понегде са кишом. После подне јаче наоблачење са кишом захватиће северне и западне крајеве, до краја дана прошириће се на целу земљу. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и кошавском подручју повремено и јак јужни, крајем дана и у току ноћи у скретању на западни и северозападни.. Најнижа температура од 3 до 9, највиша дневна 9 до 17 степени.

29.11.2021. Понедељак: Облачно, осетно хладније, местимично са кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од 3 до 8, највиша дневна од 7 до 12 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 30.11.2021. до 04.12.2021.)
Умерено до потпуно облачно, хладније, местимично са кишом, на планинама са снегом, који се понегде очекује и у нижим пределима. Од понедељка осетно хладније, па се на планинама очекује снег, а слаб снег је понегде могућ и у нижим пределима. Крајем периода слабљење и краткотрајни престанак падавина. 

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару