Временска прогноза - 17. март

Претежно облачно, местимично са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Ветар умерен, у планинским пределима и јак, на истоку повремено и олујни, северозападни, увече у слабљењу. Највиша температура од 5 до 9 степени

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

17.03.2021. Среда Претежно облачно, местимично са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. У јутарњим и ноћним сатима слаб снег понегде се очекује и у нижим пределима. Ветар умерен, у планинским пределима и јак, на истоку повремено и олујни, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 5 до 9 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

18.03.2021. Четвртак Умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. У раним јутарњим и ноћним сатима слаб снег понегде се очекује и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 5 до 8 степени.

19.03.2021. Петак Умерено до потпуно облачно ујутру понегде са слабом кишом или снегом. У поподневним часовима суво уз делимично разведравање. Ветар слаб, променљивог правца, у Неготинској Крајини умерен, западни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 6 до 9 степени.

20.03.2021. Субота Потпуно облачно, ујутро суво, током дана с кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, повремено и јак, источни и североисточни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 6 до 9 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 21.03.2021. до 25.03.2021.)
Претежно облачно с честом појавом кише у нижим и снега у планинским пределима, а у току ноћи и јутра услова за суснежицу и снег биће понегде и у нижим пределима. Дневна температура испод просека.

петак, 13. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи