Временска прогноза - 1. фебруар

До краја дана облачно, местимично са кишом, на планинама, у северним и западним крајевима са суснежицом и снегом. Понегде се очекује формирање снежног покривача. У Војводини је могућа ледена киша. Највиша температура од 1 на северозападу до 12 степени на југоистоку.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

01.02.2021. Понедељак Претежно облачно, местимично са кишом, на планинама и у нижим пределима на северу и западу земље са снегом, уз повећање висине снега у вишим и формирање мањег снежног покривача у нижим крајевима. У Војводини локално и киша која ће се ледити при тлу. Ветар слаб до умерен, у Војводини и у централним крајевима западни и северозападни, а на југу и југоистоку претежно јужни. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша од 1 на северу до 12 степени на југоистоку земље. Упозорење: Локална појава ледене кише/росуље, вероватноћа 80%. Снег са формирањем мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

02.02.2021. Уторак У већем делу земље умерено облачно и суво. На југу и истоку претежно облачно понегде са кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб, променљив, на истоку слаб до умерен јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 4, а највиша од 4 на северозападу до 12 степени на југоистоку. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 80%.

03.02.2021. Среда Умерено облачно са сунчаним периодима и још топлије. Ветар слаб променљив. Најнижа температура од 1 до 4, а највиша од 10 до 15 степени. Упозорење: Отапање снежног покривача, вероватноћа 80%.

04.02.2021. Четвртак Умерено облачно са сунчаним периодима и топлије. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 12 до 18 степени. Упозорење: Отапање снежног покривача, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 05.02.2021. до 09.02.2021.)
Умерено облачно са сунчаним периодима, топлије и углавном суво. Дневна температура до краја седмице знатно изнад просека за овај период године. Последњег дана периода захлађење и наоблачење са кишом, на планинама са снегом.

субота, 14. септембар 2024.
13° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи