Читај ми!

Временска прогноза - 30. јануар

Дан ће бити сунчан и још топлији. Највиша дневна температура до 17 степени на западу Србије. 

29.01.2021. Петак Средином дана топлије уз делимично разведравање. После подне ново наоблачење, увече и ноћу са кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен у скретању на северозападни. Највиша температура од 7 на југоистоку до 14 степени на западу. У другом делу ноћи и пред јутро на северу и западу земље престанак падавина.

30.01.2021. Субота Претежно сунчано уз малу и умерену облачност и са дневном температуром у већини места изнад и знатно изнад просека за овај период године. Само ће на југу и југоистоку ујутру бити облачно местимично са кишом, понегде и суснежицом и снегом, пре подне уз постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено јак, југозападни и западни. Најнижа температура од 0 до 6 , а највиша од 9 на југоистоку до 17 степени на западу земље.

31.01.2021. Недеља Облачно с кишом, на планинама са снегом и хладније- посебно на северу и западу земље. Крајем дана и током ноћи у нижим пределима северне и западне Србије, са падом температуре, киша ће понегде прећи у суснежицу и снег, а локално је могућа и киша која ће се ледити при тлу. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено јак, јужних смерова, на северу североисточни. Најнижа температура од -1 до 7 , највиша од 2 на северу Војводине до 12 степени у централној и јужној Србији.

01.02.2021. Понедељак Облачно с кишом, на планинама са снегом и хладније. У нижим пределима северне и западне Србије киша ће понегде краткотрајно прелазити у суснежицу и снег, а локално је могућа и киша која ће се ледити при тлу. Ветар слаб и умерен јужних смерова. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша од 3 на северу до 11 степени на југоистоку земље.

02.02.2021. Уторак Облачно, на југу и истоку понегде са кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен јужних смерова. Најнижа температура од -1 до 4 , а највиша од 5 до 11 степени.

субота, 14. септембар 2024.
14° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи