Читај ми!

Снег, понегде ледена киша, на југу црвени метеоаларм

Данас облачно са снегом уз формирање и повећање снежног покривача. Више падавина у централним и јужним крајевима, на југу црвени метеоаларм. Очекује се од 40 до 80 литара за 24 сата и понегде ледена киша.

Србија остаје под утицајем хладног ваздуха. Облачно са снегом, уз формирање, односно повећање висине снежног покривача. На крајњем северу Војводине углавном суво.

 

У другом делу дана снег ће на југу земље понегде прелазити у кишу која ће се ледити при тлу.

Више падавина се очекује у централним, а обилне падавине у јужним крајевима Србије и на Косову и Метохији - од 40 до 80 мм.

У вишим пределима доћи ће до повећања снега око 30 центиметара, у нижим пределима централне, југозападне и јужне Србије око 15 центиметара, понегде и више.

Ветар слаб и умерен источни и североисточни. Јутарња температура од - 4 до 0, највиша дневна од 0 до 3 степена. Највиша дневна температура од 0 до 3 степена.

У Београду ће падати снег снег.

У понедељак облачно и хладно са снегом уз мање, даље повећање висине снежног покривача.

На југу Србије снег може повремено прелазити у кишу која ће се понегде и ледити при тлу. Ветар слаб и умерен, североисточни. Најнижа температура од -3 до 0, а највиша од -1 до 3 степена. 

У уторак облачно и хладно са слабим снегом, после подне постепени престанак падавина. Ветар слаб и умерен, североисточни. Најнижа температура од -3 до -1, а највиша од -1 до 3 степена.

За среду се прогнозира облачно уз провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од -4 до -1, а највиша од -1 до 3 степена.

субота, 14. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи