Читај ми!

Временска прогноза - 9. јануар

Облачно и хладније, могућа киша и снег на југу. Увече ново наоблачење са снегом. Највиша температура до 5 степени. Сутра хладније.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

09.01.2021. Субота: Облачно и хладније, већи до дана суво. Ујутру на северу делимично разведравање, на југу местимично са снегом. Крајем дана на југозападу и југу, током ноћи и у централним крајевима ново наоблачење са снегом, у нижим пределима уз стварање, а у брдско-планинским пределима повећање снежног покривача. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорење: Снег,  формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 80%.

10.01.2021. Недеља: Облачно и хладно са снегом уз повећање висине снежног покривача. На југу Србије снег може повремено прелазити у кишу која ће се понегде и ледити при тлу. Ветар слаб и умерен, североисточни. Најнижа температура од -3 до 0, а највиша од 0 до 2 степена.  Упозорење: Снег,  формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 90%. Формирање/повећање снежног покривача  ≥ 5cm za 6 h, вероватноћа 90%. Локална појава ледене кише, вероватноћа 80%.

11.01.2021. Понедељак: Облачно и хладно са снегом уз мање, даље повећање висине снежног покривача. На југу Србије снег може повремено прелазити у кишу која ће се понегде и ледити при тлу. Ветар слаб и умерен, североисточни. Најнижа температура од -3 до 0, а највиша од -1 до 3 степена. Упозорење: Формирање/повећање снежног покривача ≥ 5cm za 6 h, вероватноћа 90%.  Локална појава ледене кише, вероватноћа 80%.

12.01.2021. Уторак: Облачно и хладно са слабим снегом, после подне постепени престанак падавина. Ветар слаб и умерен, североисточни. Најнижа температура од -3 до -1, а највиша од -1 до 3 степена.                      
субота, 14. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи