Временска прогноза - 6. јануар

Више падавина после подне и увече у централним и јужним крајевима. На југу Баната повремено  јак јужни и југоисточни ветар. Највиша температура од 7 до 13 степени, у Београду 11.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

06.01.2021. Среда Претежно облачно, местимично с кишом, на планинама са снегом, а више падавина очекује се у другом делу дана и током ноћи у југозападним, јужним и југоисточним пределима. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 7 до 13 степени.

07.01.2021. Четвртак Претежно облачно, углавном суво и мало хладније, а киша још само ујутру и пре подне понегде се очекује на југу и истоку земље. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 5 до 10 степени

08.01.2021. Петак Oблачно, још мало хладније, местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Више падавина се очекује на југозападу и југу. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 3 до 7 степени. Упозорење: Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватноћа 90%.

09.01.2021. Субота Умерено и потпуно облачно и углавном суво, у планинским пределима са снегом. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 2 до 5 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 10.01.2021. до 14.01.2021.)
Облачно уз даљи пад температуре. У брдско-планинским пределима падаће снег уз формирање/ повећање висине снежног покривача. Снег се очекује и у нижим пределима источне, југозападне и јужне Србије где ће у петак, за викенд и почетком наредне седмице доћи до стварања/ повећања снежног покривача. У осталим крајевима мешовите падавине.

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи