Читај ми!

Временска прогноза - 30. новембар

У већини места облачно и хладно. Најнижа температура од -3 до 1, највиша од 1 степен до 6 степени. Од уторка кошава, од среде до петка понегде киша.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

30.11.2020. Понедељак Ујутру местимично слаб мраз и магла, на југу и југоистоку понегде и слаб снег. Током дана облачно и хладно, од средине дана у Тимочкој Крајини делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 1 до 6 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 80%.

01.12.2020. Уторак Ујутро слаб и умерен мраз, у нижим пределима и магла која ће се само понегде задржати и пре подне. Током дана у већини крајева претежно сунчано, само у Тимочкој Крајини облачно и тмурно. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, крајем дана у кошавском подручју у појачању. Најнижа температура од -7 до -2, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорење: Tmin<-5°C, вероватноћа 80%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 70%.

02.12.2020.Среда Ујутро слаб и умерен мраз. Током дана постепено наоблачење, у другој половини дана на југозападу, западу и северу Србије са кишом, на планинама са суснежицом и снегом. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, у кошавском подручју и јак, а на југу Баната са олујним ударима. Најнижа температура од -7 до -1, а највиша од 0 до 5 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s , вероватноћа 80%.

03.12.2020. Четвртак Претежно облачно, ветровито и мало топлије, местимично са слабом кишом. Дуваће умерен, источни и југоисточни ветар, у кошавском подручју умерен и јак, на југу Баната са олујним ударима. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 3 до 8 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 04.12.2020. до 08.12.2020.)
Топлије, у кошавском подручју наставиће да дува умерен повремено јак југоисточни ветар, који ће на југу Баната имати и олујне ударе. У петак претежно облачно, понегде са кишом, за викенд суво, а почетком следеће седмице поново се местимично очекује киша.  

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи