Читај ми!

Временска прогноза - 29. новембар

Наоблачење са Медитерана захватиће данас поподне југ земље, па ће тамо промицати пахуље. Стиже и хладан ваздух из Русије. Највиша дневна температура од 1 до 7 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

29.11.2020. Недеља: Ујутру понегде слаб мраз. Током дана облачно и хладно, местимично са кишом и суснежицом, на планинама са слабим снегом. Током ноћи слаб снег се очекује понегде и у нижим пределима јужне и југоисточне Србије. Ветар слаб до умерен, углавном северни и северозападни. Најнижа температура од  -3 до 3, а највиша у већини крајева од 1 до 5, у Тимочкој Крајини око 7 степени. Упозорење:  Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа  90%.

30.11.2020. Понедељак: Ујутру местимично слаб мраз. Током дана умерено до потпуно облачно, још ујутру и пре подне на југу и југоистоку местимично са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, северни.  Најнижа температура од  -2 до 0, а највиша од 2 до 7 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина , вероватноћа  90%.

01.12.2020. Уторак: Ујутру местимично слаб, локално и умерен мраз. Током дана у већини крајева мало и умерено облачно и суво, само у Тимочкој Крајини облачно и тмурно. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, крајем дана у Кошавском подручју у појачању.  Најнижа температура од -7 до -2, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорење:  Tmin<-5 степени, вероватноћа  80%.

02.12.2020. Среда: Ујутру местимично слаб мраз. Током дана наоблачење са кишом, на планинама са суснежицом и снегом.  Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, у кошавском подручју и јак, а на југу Баната повремено олујни.  Најнижа температура од -5 до -1, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s , вероватноћа  80%.

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи