Читај ми!

Временска прогноза - 18. новембар

Облаци ће нас пратити и у среду. Ипак, биће мање падавина , само се понегде очекује слаба киша. Ујутро температура од 3 до 8, током дана до 12 степени. У четвртак краткотрајно разведравање. У петак и суботу поново киша, а у брдско-планинским пределима и снег.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

17.11.2020. Уторак: До краја дана облачно, местимично са кишом. Касније после подне на северу престанак падавина. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Највиша температура од 8 до 14 степени.

18.11.2020. Среда: Облачно понегде са слабом кишом или росуљом. Ветар слаб променљив, крајем дана у кошавском подручју у скретању на југоисточни и појачању. Најнижа температура од 3 до 8, а највиша од 9 до 12 степени.

19.11.2020. Четвртак: Краткотрајно разведравање, осим у Тимочкој Крајини где ће се задржати облачно и тмурно време, понегде са сипећом кишом. У кошавском подручју дуваће умерен југоисточни ветар, на југу Баната повремено и јак. Најнижа температура од 2 до 7, а највиша од 11 до 14, у Тимочкој Крајини око 9 степени.

20.11.2020. Петак: Ново наоблачење са кишом и падом температуре које ће пре подне захватити северне, после подне и увече прошириће се и на остале пределе. После подне у планинским пределима западне и јужне Србије почеће да пада снег, који се крајем дана и током ноћи очекује понегде и у брдско-планинским пределима. Дуваће слаб и умерен северозападни ветар, средином дана и после подне понегде и јак. Најнижа температура од 0 до 4, највиша од 6 до 10 степени.

21.11.2020. Субота: Облачно и хладно, на северу суво, у осталим пределима понегде са слабима падавинама: у нижим пределима киша, у брдско-планинским снег. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од 0 до 3, највиша од 4 до 7 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 22.11.2020. до 26.11.2020.)
Ујутру хладно, понегде са слабим приземним мразем и маглом. Током дана умерено облачно и углавном суво, а дневна температура биће око просека.
 

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи