Температуре у порасту, кошава квари прави летњи дан

Први дан викенда враћа лето у наше крајеве. Биће сунчано и веома топло, температура и до 31 степен. Леп и сунчан дан квариће само кошава, која ће повремено бити олујне јачине. Увече на западу и северозападу понегде пљусак.

Данас ће бити претежно сунчано, топло и ветровито са умереним, у кошавском подручју и на планинама јаким, а на југу Баната и олујним југоисточним ветром.

Крајем дана и током ноћи на западу и северозападу наоблачење, понегде са кишом, пљусковима и грмљавином.

Најнижа температура од 10 на југу Србије до 20 на југу Баната, највиша дневна од 24 до 31 степени. Удари ветра могу достизати брзину већу од 17 м/с.

Веома топло и у недељу и понедељак, али уз понеки пљусак.

У недељу променљиво облачно, у већини места периодима сунчаног времена, а на северу и западу понегде са кишом, пљусковима и грмљавином уз мањи пад температуре. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, на југу Баната јак југоисточни, још ујутро и пре подне са ударима олујне јачине.

Најнижа температура од 12 до 20, највиша од 24 на северу до 30 степени на југоистоку. За недељу се предвиђа локална појава грмљавина са или без падавина.

У понедељак променљиво облачно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни. Најнижа температура од 12 до 18, највиша од 25 до 30 степени. РХМЗ упозорава на локалну појаву грмљавина са или без падавина.

уторак, 17. септембар 2024.
12° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи