Календарски крај лета уз топло време, када нас очекују облаци

И друга половина викенда ће, после свежег и понегде магловитог јутра бити сунчана и још мало топлија. Највиша дневна температура од 25 до 28 степени. Топло време и током следеће недеље.

Ујутру свеже, понегде по котлинама и висоравнима краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и умерено топло.

Ветар слаб и умерен, у јужном Банату повремено јак, југоисточни. Најнижа температура од 5 до 13, највиша од 25 до 28 степени.

Слично време и у понедељак – ујутру свеже, понегде по котлинама и висоравнима краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни. Најнижа температура од 8 до 17, највиша од 26 до 28 степени.

У уторак током јутра свеже, понегде по котлинама и висоравнима краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни. Најнижа температура од 10 до 18, највиша од 27 до 30 степени.

Од среде постепено наоблачење, хладније од суботе 

Топло уз постепено наоблачење у среду. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни. Најнижа температура од 10 до 18, највиша од 27 до 30 степени.

У четвртак и петак умерено облачно, топло и ветровито, у већини места суво, само понегде краткотрајна киша. Највиша температура од 27 до 30 степени. Од суботе облачно и хладније, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином.

уторак, 17. септембар 2024.
22° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи